Naše storitve

Vzdrževanje računalnikov ter računalniške opreme

Poleg servisa računalnika in prenosnika ter dobave računalniške opreme vam ponujamo tudi vzdrževanje računalnikov in računalniške opreme, kjer koli na sedežu vašega podjetja ali doma. Podporo pa vam nudimo tako ob delavnikih, izven delovnega časa, kot tudi ob vikendih, v kolikor pride do nujnega primera.

Izdelava spletnih strani po vaši želji

S pomočjo CMS sistemov (Content Management System) vam pomagamo pri izdelavi in oblikovanju spletnih strani s sodobno zasnovo, katera nudi možnost samostojnega urejanja spletnih vsebin ter upravljanja s celotno spletno stranjo. Omenjeni sistem je bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Je preverjeno učinkovito orodje, ki vam prihrani čas, omogoča celoten pregled nad spletnim mestom ter najpomembnejše, prihrani čas. Za več informacij glede oblikovanje spletnih strani Ljubljana nas pokličite na 040 299 410

Shranjevanje datotek in zaščita

Nihče si ne želi izgubiti dragocenih datotek, slik, glasbe, video posnetkov ali službenih datotek. Zato vam pomagamo mi. Vzpostavimo vam samodejno varnostno kopiranje podatkov iz diska na DVD, zunanji ali omrežni disk. V kolikor se računalnika želite znebiti oziroma ga ne boste več uporabljali vam nudimo tudi trajno brisanje podatkov z vašega diska.

Pomoč na daljavo – preko računalnika

Ena izmed naših storitev je tudi »Pomoč na daljavo« preko računalnika. Ta storitev omogoča tako podjetjem, kot tudi domačim uporabnikom hiter odziv, ter rešitev marsikatere težave. Težavo vam odpravimo preko interneta, z dostopom do namizja vašega računalnika. V večini primerov težave rešimo v roku pol ure ali še hitreje. Po uspešni rešitvi, pa vam pošljemo račun za plačilo storitve »Pomoč na daljavo«.

Nadgradnja računalnika/prenosnika ter popravila

Na vašo željo vam tudi nadgradimo računalnik ali prenosnik. Nudimo vam popravila tako programskih, kot tudi strojnih napak programske opreme. S testiranje in diagnostiko odkrijemo vzrok težave ter vam tudi sporočimo, kako najlažje in seveda najceneje odpraviti napako. Po potrebi tudi zamenjamo strojno opremo računalnika ali odpravimo napako v programu.

Formatiranje računalnika (diska)

Pomen formatiranje računalnika je dejansko formatiranje trdega diska, kar pomeni, da ga nastavimo na datotečni sistem, ki operacijskemu sistemu Windows omogoča, da nanj shranjuje podatke. Po končanem formatiranju diska se namesti operacijski sistem, namesti se tudi ustrezne gonilnike in pa najpomembneje antivirusne zaščite. V kolikor imate problem pri samem delovanju računalnika vam svetujemo formatiranje ter novo namestitev operacijskega sistema. Če pa bi želeli razširiti shrambo računalnika in se odločite za nakup novega ali dodatnega trdega diska, ga bo potrebno obvezno formatirati.

Nadgradnja računalnika/prenosnika s hitrejšim SSD diskom

Z nadgradnjo z SSD diskom se v vašem računalniku odpravijo naslednje težave:

 • Počasen zagon računalnika
 • Dolgotrajno nalaganje dokumentov
 • Počasno odpiranje programov
 • Zguba časa zaradi dolgotrajnega odpiranje programske opreme

Namestitev protivirusne zaščite

Je ena zmed najbolj pomembnih nastavitev za varnost vašega računalnika, ter posledično varnost vaših osebnih podatkov. Za vas bomo uredili namestitev vrhunske protivirusne zaščite, tako da boste varni pred vsemi nevarnostmi, ki pretijo na internetu.

Popravilo mobilnih telefonov

 • Menjava ohišja
 • Menjava baterij v telefonu
 • Menjava ekranov
 • Popravilo poškodb pri stiku s tekočino
 • Popravilo mobitelov zaradi poškodb
 • Menjava zaslonov na dotik (touch screen)
 • Popravilo vezij

Inštalacija Windowsa

Če imate nov računalnik, ki nima še inštaliranega operacijskega sistema ali imate težave z delovanjem Windowsa, lahko nas pokličete za inštalacija Windowsa ali katerega koli drugega operacijskega sistema