Naše storitve

Vzdrževanje računalnikov ter računalniške opreme

Poleg servisa računalnika in prenosnika ter dobave računalniške opreme vam ponujamo tudi vzdrževanje računalnikov in računalniške opreme, kjer koli na sedežu vašega podjetja ali doma. Podporo pa vam nudimo tako ob delavnikih, izven delovnega časa, kot tudi ob vikendih, v kolikor pride do nujnega primera.

Izdelava spletnih strani po vaši želji

S pomočjo CMS sistemov (Content Management System) vam pomagamo pri izdelavi in oblikovanju spletnih strani s sodobno zasnovo, katera nudi možnost samostojnega urejanja spletnih vsebin ter upravljanja s celotno spletno stranjo. Omenjeni sistem je bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Je preverjeno učinkovito orodje, ki vam prihrani čas, omogoča celoten pregled nad spletnim mestom ter najpomembnejše, prihrani čas. Za več informacij glede oblikovanje spletnih strani Ljubljana nas pokličite na 040 299 410

Shranjevanje datotek in zaščita

Nihče si ne želi izgubiti dragocenih datotek, slik, glasbe, video posnetkov ali službenih datotek. Zato vam pomagamo mi. Vzpostavimo vam samodejno varnostno kopiranje podatkov iz diska na DVD, zunanji ali omrežni disk. V kolikor se računalnika želite znebiti oziroma ga ne boste več uporabljali vam nudimo tudi trajno brisanje podatkov z vašega diska.

Pomoč na daljavo – preko računalnika

Ena izmed naših storitev je tudi »Pomoč na daljavo« preko računalnika. Ta storitev omogoča tako podjetjem, kot tudi domačim uporabnikom hiter odziv, ter rešitev marsikatere težave. Težavo vam odpravimo preko interneta, z dostopom do namizja vašega računalnika. V večini primerov težave rešimo v roku pol ure ali še hitreje. Po uspešni rešitvi, pa vam pošljemo račun za plačilo storitve »Pomoč na daljavo«.

Nadgradnja računalnika/prenosnika ter popravila

Na vašo željo vam tudi nadgradimo računalnik ali prenosnik. Nudimo vam popravila tako programskih, kot tudi strojnih napak programske opreme. S testiranje in diagnostiko odkrijemo vzrok težave ter vam tudi sporočimo, kako najlažje in seveda najceneje odpraviti napako. Po potrebi tudi zamenjamo strojno opremo računalnika ali odpravimo napako v programu. Pokličite še danes če rabite servis prenosnika

Formatiranje računalnika (diska)

Pomen formatiranje računalnika je dejansko formatiranje trdega diska, kar pomeni, da ga nastavimo na datotečni sistem, ki operacijskemu sistemu Windows omogoča, da nanj shranjuje podatke. Po končanem formatiranju diska se namesti operacijski sistem, namesti se tudi ustrezne gonilnike in pa najpomembneje antivirusne zaščite. V kolikor imate problem pri samem delovanju računalnika vam svetujemo formatiranje ter novo namestitev operacijskega sistema. Če pa bi želeli razširiti shrambo računalnika in se odločite za nakup novega ali dodatnega trdega diska, ga bo potrebno obvezno formatirati.

Nadgradnja računalnika/prenosnika s hitrejšim SSD diskom

Z nadgradnjo z SSD diskom se v vašem računalniku odpravijo naslednje težave:

 • Počasen zagon računalnika
 • Dolgotrajno nalaganje dokumentov
 • Počasno odpiranje programov
 • Zguba časa zaradi dolgotrajnega odpiranje programske opreme

Namestitev protivirusne zaščite

Je ena zmed najbolj pomembnih nastavitev za varnost vašega računalnika, ter posledično varnost vaših osebnih podatkov. Za vas bomo uredili namestitev vrhunske protivirusne zaščite, tako da boste varni pred vsemi nevarnostmi, ki pretijo na internetu.

Popravilo mobilnih telefonov

 • Menjava ohišja
 • Menjava baterij v telefonu
 • Menjava ekranov
 • Popravilo poškodb pri stiku s tekočino
 • Popravilo mobitelov zaradi poškodb
 • Menjava zaslonov na dotik (touch screen)
 • Popravilo vezij

Inštalacija Windowsa

Če imate nov računalnik, ki nima še inštaliranega operacijskega sistema ali imate težave z delovanjem Windowsa, lahko nas pokličete za inštalacija Windowsa ali katerega koli drugega operacijskega sistema

Reševanje podatkov iz diska

Izguba podatkov je stresna izkušnja, ki prizadene večino ljudi, ki živijo z digitalnim življenjskim slogom. Obstaja več scenarijev, kjer lahko nenamerno izbrišete datoteke ali izpraznite računalnik nehote.

Scenariji izgube podatkov: kako se zgodijo in kaj lahko storite

Obstaja več primerov, ko lahko pride do izgube podatkov s strnjenega trdega diska. Običajno lahko izgubite podatke zaradi fizične škode na trdem disku ali z logičnim postopkom izgube podatkov. Večina scenarijev fizičnih poškodb je nepopravljiva in morda zahteva strokovno pomoč s strani storitve za obnovitev trdega diska. Vendar pa je mogoče scenarije izgube podatkov, ki jih fizična škoda ne povzroči, zlahka pridobiti s programsko opremo za obnovitev podatkov na trdem disku. Logična izguba podatkov vključuje datoteke, ki so se izgubile zaradi formatiranega trdega diska ali nenamernega izbrisa. V takšnih situacijah vaš trdi disk izgubi referenco, kje so datoteke, vendar so še vedno prisotne na trdem disku računalnika. Najpogostejša napaka večine ljudi je čiščenje ali praznjenje koša. S tem dejanjem se računalnik popolnoma odstrani, kje so datoteke shranjene. Glede na datotečni sistem trdega diska ali vrsto naprave, v kateri je bila shranjena datoteka shranjena, bo programska oprema za obnovo podatkov na trdem disku lahko našla datoteko, dokler je ne prepišemo. Datoteka je običajno nameščena nekje v vašem pogonu in vaš OS (operacijski sistem) preprosto ne ve, kje bi jo lahko našel. Če niste sigurni ali lahko pridobite podatke iz vašega diska pokličite naš računalniški servis. Ukvarjamo se profesionalno z reševanje podatkov iz diska

Težava z wifi omrežjem

Brezžični internet je v tem času kot elektrika - opazite ga le, ko preneha delovati. Potem vas zgrabi panika. Ni vam treba! Obstaja veliko edinstvenih načinov, kako lahko vaš usmerjevalnik preneha delovati, vendar bi bili presenečeni, koliko teh težav je mogoče enostavno odpraviti. Pokličite naš računalniški servis v Ljubljani in se bomo zmenili za hitro intervencijo. Težava z wifi omrežjem v Ljubljani opravimo v enem dnevu od vašega klica.