Pomoč na daljavo

Računalniški servis FixIT – pomoč na daljavo


1. Pokličite računalniški servis FixIT na +386 40 299 410, da se dogovorimo za čas priklopa na vaš računalnik.

2. S klikom na spodnjo povezavo zaženite kratek program.

3. Po telefonu nam sporočite geslo za enkratni dostop do vašega računalnika.

4. Če na vaše vprašanje ne odgovorimo oz. težave ne odpravimo, se lahko dogovorimo za osebni obisk pri vas ali za servis pri nas.

Pomoč na daljavo je sodobna rešitev za težave z računalniki, ki omogoča izkušenim strokovnjakom, da v realnem času pregledajo in rešujejo težave na vašem računalniku, ne da bi bili fizično prisotni pri vas. Če ste kdaj imeli težave z računalnikom, ste verjetno že slišali za to uporabno storitev. Ampak, kaj točno pomeni pomoč na daljavo?

No, če se vaš računalnik nenadoma obnaša čudno, če se vam prijavljajo nepričakovane napake ali če preprosto ne morete dostopati do določenih funkcij ali datotek, je pomoč na daljavo odlična rešitev. Tudi če imate težave s tiskalnikom, elektronsko pošto ali nameščeno programsko opremo, lahko pomoč na daljavo hitro in učinkovito reši te težave.

Postopek je preprost: strokovnjak za pomoč na daljavo vam bo ponudil povezavo prek interneta, ki mu bo omogočila ogled vašega zaslona in nadzor nad vašim računalnikom. S tem lahko neposredno vidijo, kaj se dogaja, in izvajajo potrebne korake za odpravo težav. Vse to se zgodi kar prek telefona, tako da se ne boste počutili prepuščeni sami sebi.

Ta vrsta pomoči je še posebej koristna za tiste, ki se ne počutijo udobno pri reševanju računalniških težav sami ali tistim, ki nimajo dostopa do lokalnega tehničnega podpore. Z enostavnim klicem lahko pridobite strokovno pomoč kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete.

Torej, če imate kakršnekoli težave z računalnikom, tiskalnikom, elektronsko pošto ali programsko opremo, ne obupajte. Pomoč na daljavo je le klic stran, pripravljena rešiti vaše težave in vam povrniti mir uma.