Naše storitve

Vzdrževanje računalnikov in računalniške opreme

Poleg servisa računalnikov in prenosnikov ter dobave računalniške opreme vam nudimo tudi vzdrževanje računalnikov in računalniške opreme, doma ali na sedežu vašega podjetja.
V nujnih primerih vam nudimo podporo tako ob delavnikih izven delovnega časa, kot tudi ob sobotah in nedeljah.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani s sodobno zasnovo ima možnost samostojnega urejanja spletnih vsebin in upravljanja s celotno spletno stranjo. To je mogoče s pomočjo CMS sistemov (Content Management System). Sistem je ključnega pomena za življenje spletnega mesta. Sistem je učinkovito orodje, ki prihrani čas, zmanjša možnosti napak in omogoča večji pregled nad celotnim spletnim mestom.

Zaščita in shranjevanje

Če ne želite izgubiti vseh vaših dragocenih datotek, slik, glasbe in video posnetkov ali službenih datotek, vam pomagamo vzpostaviti samodejno varnostno kopiranje datotek na DVD, omrežni ali zunanji disk. Nudimo vam tudi trajno brisanje podatkov z diska, če računalnika ne boste več uporabljali.

Računalniška pomoč na daljavo

Glede na vse večje povpraševnje ponujamo sedaj tudi "Pomoč na daljavo". S to storitvijo omogočamo veliko podjetjem ter domačim uporabnikom hiter odziv ter rešitev marsikatere težave, ki jo zlahka uredimo preko interneta z dostopom do namizja vašega računalnika.
Večina naših posegov preko pomoči na daljavo je krajših od pol ure. Po uspešno opravljeni storitvi posredujemo naročniku / stranki račun za plačilo storitve pomoč na daljavo.

Popravila in nadgradnja računalnika

Nudimo popravila programskih in strojnih napak računalniške opreme. S testiranjem in diagnostiko odkrijemo vzrok težave nato vam sporočimo, kako najlažje in najceneje odpraviti napako. Po potrebi zamenjamo strojno opremo računalnika ali odpravimo programsko napako.

Formatiranje računalnika (diska)

Formatiranje računalnika pomeni dejansko formatiranje trdega diska, kar pomeni, da ga nastavimo na datotečni sistem, ki operacijskemu sistemu Windows omogoča, da nanj shranjuje podatke. Po formatiranju diska sledi namestitev operacijskega sistema, namestitev ustreznih gonilnikov in antivirusne zaščite. Če imate težave z delovanjem računalnika, svetujemo formatiranje in novo namestitev oparcijskega sistema. V primeru nakupa novega ali dodatnega trdega diska, z namenom, da bi razširili shrambo računalnika, ga bo potrebno formatirati.

Nadgradnja računalnika prenosnika s hirejšim SSD diskom

Nadgradnja z SSD diskom v vašem računalniku odpravi sledeče:

 • Počasen zagon računalnika
 • Programi se odpirajo počasi
 • Dokumenti se naložijo počasi
 • Zguba časa med sedenjem za računalnikom in čakanjem

Namestitev protivirusne zaščite

Ali je računalnik varen? Računalnik ste priklopili, sedaj pa ve veste ali ste varni pred vsemi nevarnostmi, ki pretijo na internetu. Za vas bomo zavarovali računalnik pred virusi in vohunskimi programi.

Popravilo mobilnih telefonov

 • Menjava ekranov
 • Menjava zaslonov na dotik (touch screen)
 • Popravilo vezji
 • Popravilo poškodb pri stiku s tekočino
 • Popravilo mobitelov zaradi padcev
 • Menjava baterij
 • Menjava ohišja